2016. június 3. | By: Ladybird

Nyomozz velünk! – Nyereményjáték


Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi nagyon unjuk már a szokásos kövess ezer oldalt, ossz meg száz bejegyzést, és írj minden posztunkhoz legalább 3 kommentet típusú játékokat, ezért arra gondoltunk, hogy egy kicsit szórakoztatóbb játékot szervezünk nektek. 

Az elmúlt napokban A művészet nyelve bloggerinájával megpróbáltuk egy kicsit közelebb hozni hozzátok Scott Hawkins Az Égett-hegyi könyvtár című könyvét! Most pedig, ha van kedvetek egy kicsit nyomozni, akkor meg is nyerhetitek tőlünk! Mondom is, mit kell ehhez tennetek!

Először is helyesen kell válaszolnotok az első kérdésünkre, ami amolyan kis bemelegítő kérdés:

Honnan származik a Fumax Kiadó neve?


Ha tudjátok a helyes választ, akkor küldjétek azt el nekünk június 7-ig az alábbi email címre:

nyomozzvelunk@gmail.com


Ha a válaszotok helyes, akkor kapni fogtok tőlünk egy újabb, ám már egy kicsit nehezebb kérdést, amihez a könyvről írt bejegyzéseink sokat segítenek, de azért nektek is kell egy kicsit kutakodnotok a neten, ha válaszolni akartok rá. 

Az eddigi bejegyzéseinket itt találjátok:


Maga a játék négy fordulós lesz, melynek a végén sorsolunk, és a kiadó jóvoltából a szerencsés megnyerheti tőlünk Az Égett-hegyi könyvtár egy példányát.

Figyelem! Megkérünk mindenkit, hogy a fenti email címre küldje be a helyes választ, és NE IDE, kommentbe. Esetleg, ha valamiért nem kapnátok meg bármelyik forduló kérdéseit emailben, akkor azt jelezhetitek a bejegyzés alatt vagy facebookon, és akkor megnézzük, mi lehet a gubanc, de a VÁLASZT NE ide írjátok! Köszönjük!

Akkor hát JÁTÉKRA FEL! Sok szerencsét!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése