2016. április 6. | By: Ladybird

Az én tavaszi kívánságlámpásom



A Könyvfesztiválnak köszönhetően, amit már nagyon várok, idén is az április az egyik legtermékenyebb hónap, már ami a könyvkiadást illeti. Éppen ezért úgy döntöttem, megosztom veletek, mely könyveket szeretném megszerezni, vagy legalább is szemrevételezni ezen a jeles eseményen, illetve a későbbi megjelenések közül is szemezgettem egy kicsit. Természetesen, mivel sajnos, nincs egy zsák pénzzel teli bankkártyám, esélytelen, hogy mindet meg is szerezzem, de azért Aranyhajjal együtt én is gyújtok egy lámpást és felrepítem, hátha teljesül a kívánságom! Ha van kedvetek, tartsatok velem, és ha úgy gondoljátok, osszátok meg a saját tavaszi kívánságlistátokat!


FŐNIX KÖNYVMŰHELY


Lana Krumwiede – Pszi krónikák 2. – Archon

Amikor az erőtlenek és a hatalmasok összecsapnak, a feltételezett szövetségesek és ellenségek nem mindig azok, akinek látszanak a Kitaszított című antiutópisztikus regény e lendületes folytatásában, a Pszi krónikák trilógia második kötetében.
Miután a tizenkét éves Taemon arra használta a Föld Szívével kialakult egyedülálló kapcsolatát, hogy megszüntesse minden telekinetikus pszihasználat képességét és lehetőségét a Megváltás nevű, a külvilágtól elszigetelt városban, egyre nagyobb súllyal nehezedik a vállára az embertársai sorsa iránt érzett felelősség. Miközben a társadalmi rend felbomlott, a családja holléte még mindig ismeretlen, és lassan kialakulóban egy új feszültség a rejtélyes Köztársasággal, Taemon kénytelen szembesülni a döbbenetes felfedezéssel, hogy ő – és egyedül csak ő – továbbra is képes használni a pszit. Ám ennek nagy ára van. Miközben megpróbálja megtalálni az édesapját, egyúttal pedig megakadályozni a háború kitörését, Taemon és barátja, Amma veszélyes útra indulnak a Köztársaságba. Ám amit ott találnak, az messze meghaladja minden addigi várakozásukat, és Taemon arra kényszerül, hogy felülbírálja a világról alkotott korábbi nézeteit. Vajon elég lesz-e a személyes pszije és bátorsága ahhoz, hogy felülkerekedjen a béke útjában álló akadályokon?

Kiadó: Főnix Könyvműhely
Várható: 2016. Könyvfesztivál
Műfaj: paranormális, fantasy
Miért várom: Egy különleges világ, szerethető főszereplők, és különleges képességek... ez a könyv értem kiált! A sorozat első része elvarázsolt, így nem is kérdés, szeretném-e a második részt is a kezemben tartani! 


A.M. Aranth – Oculus

Mit tennél, ha tudnád, hogy egy napon elveszíted a nevedet, a családodat, a barátaidat, a jogaidat és jó pénzért egy vak Idős tudós mellé adnak oculusnak, hogy helyette láss és a nap harminckét órájából huszonhatban neki bámulj mikroszkópba?
Itt, Avalonon így megy. Akkor is, ha emiatt őrült szektások megpróbálnak felrobbantani, megutál a legjobb barátod, elszaporodnak a vágások a csuklódon… mert itt ez a rend.
A nevem Truth Dunn volt. Most már nem vagyok ember. Nem vagyok személy. Csak oculus.
*
Mit tennél, ha tudnád, hogy a legjobb barátod, egy lány, akit mindennél jobban szeretsz, rabszolga lesz? Végig tudnád nézni, ahogy tönkremegy? Hogy lassan megfojtja a rendszer? Mit éreznél, látva a híradóban egy robbantás helyszínén, mint szerencsés túlélőt?
Az én válaszom egyszerű. Én megpróbálnám kiszabadítani. Akkor is, ha nem akarja. Akkor is, ha nyakig véres leszek közben. Akármit is kelljen tennem.
A nevem Aoi Kane. És én nem fogadom el, hogy itt ez a rend.
*
Mit tennél, ha tudnád, hogy az Ellenséged, az, akinek a levadászására mindent feltettél, ott van az orrod előtt? Hogy még csak nem is tudja, hogy a világon vagy? Hogy elképzelni is képtelen, hogy mérgezett nyílvesszőként rohansz felé?
Én nem várok. Lecsapok rá, és eltaposom, ahogy érdemli. Bele sem gondolok, hogy mit ránt magával a semmibe.
A nevem nem számít. De mától én vagyok itt a rend.

Kiadó: Főnix Könyvműhely
Várható: 2016. április 19.
Műfaj: sci-fi, disztópia
Miért várom: A borító valami eszméletlen, és a fülszöveg olvasása után nem is kérdés, szeretném-e a polcomon látni. Emellett A.M. Aranthnak egyszer már sikerült lenyűgöznie a Cleadurral, és érzem, hogy ez a története is tetszeni fog.


Imre Viktória Anna – Elveszett napok 1. – A bosszúszomjas doktor

London, 1867.
Kétszáz éve már, hogy egy boszorkánymester teljesítette a király kívánságát, és sűrű fekete felleggel takarta el a napot London felett. Ami a nép szórakoztatására tett kísérletnek indult, abból káosz és egy okkultisták vezette új birodalom született. A főváros lakói csapdába estek a mesterséges éjszakában: aki menekülni próbál, arra kötél vár.
Ebben a sajátos börtönben, ahol mágusok, boszorkányok és alkimisták mesterkedései fűszerezik az amúgy is puskaporos levegőt, még az sem érezheti magát biztonságban, akinek a bőre alatt is pénz van.
Dr. Leonard Spencer a legmélyebb nyomorból küzdötte fel magát az arisztokrácia kebelébe, és bármire hajlandó, hogy még magasabbra íveljen a karrierje. Ha ehhez összeesküvést kell szőjön a munkaadói ellen, ám legyen – annál is inkább, mivel úgy fest, ők a felelősek az apja haláláért.
Amikor egy esküvői fogadáson találkozik kollégájával, a karizmatikus Philip Campbell-lel, még nem sejti, hogy a másik orvos voltaképpen a lelkére pályázik, és a terve, ami által egy új világrendet készül elhozni, egyenesen a kárhozatba taszítja őt. Leo becsvágyát és végtelen hiúságát legyezgeti, hogy egy akkora horderejű konspirációban vehet részt, amelyben nemcsak az alkimisták céhének száműzött nagymestere érintett, de ami véget vethet a két évszázados sötétségnek is.
Amíg Leo a köpönyegforgatással van elfoglalva, szövetségesei pedig rítusokat komponálva, élőholtakat felbérelve igyekeznek a feje tetejére állítani a várost, nem fogják fel, hogy minden eleve el van rendelve, és a sors kerekét semmiféle erő nem fékezheti meg. Az óra ketyeg, a homokszemek fáradhatatlanul peregnek – és hogy a világ végül tűzbe borul, vagy pedig kap egy második esélyt, abba egyiküknek sem lesz beleszólása.

Kiadó: Főnix Könyvműhely
Várható: 2016. Könyvfesztivál
Műfaj: fantasy
Miért várom: Már a fülszöveg is rengeteg izgalommal kecsegtet, és az írónő neve egyet jelent a tartalmas szórakozással. Az élőholtakért pedig élek-halok!


Dörnyei Kálmán  Az Arató Halál

Arawn, a halálpap első inspektori küldetésén egy eldugott templomban nyomoz egykori tanítómestere különös és váratlan halálának ügyében.
Hamar világossá válik, hogy a rend tagjai és az ódon falak valamit rejtegetnek, és úgy tűnik, Arawn számára nincs menekvés az Orm-hegykatlan templomából. Az egész helyet gonosz, nem evilági aura öleli körül, melyben Lentúr, a pokolbéli szörnyeteg uralkodik és irányít mindent és mindenkit.
Arawn és hűséges segítője, Zaub kevésnek bizonyulnak a bestia és követői legyőzéséhez, ám van még valami vagy valaki az öreg templom vaskos falai között, aki szövetségesük lehet: az Arató Halál, egy saját tudattal bíró, mágikus erejű fegyver.
A halálpapot szerelme, Hythe, a szellemlány is segíti, de amint egy gyönyörű, hús-vér nő megjelenik a színen, a szellemlány kegyetlen és rideg énje is mindinkább megmutatkozik. Időközben Lentúr mind erősebbé válik, egyetlen célja pedig az inspektor elpusztítása.
Vajon Hythe és az Arató Halál kiállnak-e Arawn mellett?
Ki kinek segít a végső harcban?
„Egy halálpap harca az ördöggel. És egy varázserővel bíró kasza, ami gonoszabb még az ördögnél is. Dörnyei Kálmán regénye több mint fantasy; fordulatos krimi, és szokatlan szerelmi háromszöggel fűszerezett romantikus regény is egyben. Kiváló stílusban megírt, olvasmányos történet.” (John Caldwell)

Kiadó: Főnix Könyvműhely
Várható: 2016. Könyvfesztivál
Műfaj: fantasy
Miért várom: Nem tudnék olyan regényt mondani, amelynek csak egy kicsit is hasonlítana a témája Az Arató Haláléhoz, és ez már önmagában is elég ok arra, hogy sóvárogjak a kötet után. 


FUMAX KIADÓ


Scott Hawkins  Az Égett-hegyi Könyvtár

Egy eltűnt Isten.
Egy könyvtár az univerzum titkaival.
Egy nő, aki túl elfoglalt ahhoz, hogy észrevegye megkövült szívét.
Carolyn alig különbözik a körülötte élő emberektől. Szereti a guacamolét, szeret rágyújtani és steaket enni. Tudja, hogyan kell használni a telefont. A ruhák néha ugyan kifognak rajta, de a karácsonyi pulóverből, biciklisnadrágból és lábmelegítőből álló szerelése komoly sikert arat.
Elvégre régen ő maga is átlagos amerikaiként élt.
Ez persze már nagyon régen volt. Még azelőtt, hogy a szülei meghaltak. Azelőtt, hogy más gyerekekkel együtt befogadta őt egy férfi, akit csak Apának hívtak.
Carolyn azóta nem sokat járt odakint. Adoptált testvéreivel együtt Apa ősi szokásainak megfelelően nevelkedtek: Könyvtárának könyveit tanulmányozták, és megtanulták Apa hatalmának néhány titkát. Néha pedig azon tűnődtek, kegyetlen tanáruk titokban nem maga Isten-e.
Ám Apa váratlanul eltűnt, és a titkait tartalmazó Könyvtár a teremtés feletti hatalom erejével együtt őrizet nélkül maradt.
A hatalmat maguknak akaró, kegyetlen ellenségek sorakoznak fel Carolyn ellen, akiknek ereje messze meghaladja az övét.
De ő számolt ezzel.
Az egyetlen gond csak az, hogy miközben egy új Isten megteremtéséért harcol, megfeledkezik azokról a dolgokról, amelyek emberré teszik őt.
Neil Gaiman és Joe Hill találkozása egy lenyűgözően eredeti, rémisztő és sötét humorú dark fantasyben. Felejthetetlen karaktereivel, sokkoló történetével az Égett-hegyi Könyvtár egyszerre elborzasztó és frenetikus, agyzsibbasztóan idegen és szívszorítóan emberi.

Kiadó: Fumax
Várható: 2016. Könyvfesztivál
Műfaj: fantasy, thriller
Miért várom: A kiadó Thriller sorozata már az első kötetnél megvett magának, nagyon szerettem a Madarak a dobozbant. Így kíváncsian várom, ezúttal milyen izgalmak várnak rám ebben a kötetben.


Neal Stephenson – Seveneves – A hét Éva

A Föld napjai meg vannak számlálva. A világ nemzetei az elkerülhetetlennel és a vészesen fogyó idővel versengve összefognak, hogy nagyszabású tervet dolgozzanak ki az emberiség megmentésére – messze a légkör felett, a bolygóközi űrben.
A maroknyi, gondosan kiválasztott túlélőnek előre nem látott technikai veszélyekkel és kihívásokkal, újabb és újabb katasztrófákkal kell szembenéznie. A könyörtelen univerzum a végsőkig próbára teszi találékonyságukat és felkészültségüket az űrben lebegő törékeny komplexumban, amely az emberi faj túlélésének utolsó záloga.
Azonban mégis az emberi természet árnyoldalai és kiszámíthatatlansága válik végső próbatételükké. A Nemzetközi Űrállomás legénységének önmagát kell legyőznie igazán. A kozmikus kataklizma és az eltelt évszázadok alatt a felismerhetetlenségig összeégett anyabolygó pedig türelmesen vár a visszatérésükre…
A Hét Éva pedig válaszol hívására.
Neal Stephenson nem csupán író, hanem elismert tudós szaktekintély is: többek között az Amazon alapítója, a futurista Jeff Bezos Blue Origin nevű cégénél is dolgozott, ahol a szuborbitális pályára való utazás módszereit segített kidolgozni. Jelen kötetben A marsihoz hasonlóan létező, és precíz tudományos tényekből indult ki, amelyeket közérthetően interpretál. A tudományos fantasztikumot filozófiával, technikai leírásokkal, pszichológiával és magas irodalommal vegyíti ebben a rendkívül ötletgazdag regényben, amelynek jövőképe egyszerre különleges és hátborzongatóan ismerős.
Neal Stephenson a Hugo-díj birtokosa és többszörös Clarke Award, illetve ötszörös Locus SF Award díjnyertes, káprázatos képzelőerejű írózseni.

Kiadó: Fumax
Várható: 2016. Könyvfesztivál
Műfaj: posztapokaliptikus, utópia
Miért várom: Nagyjából mindenért odavagyok, ami posztapokaliptikus és az űrben játszódik, így ez nem is kérdés.


MAXIM


Amy Tintera – Reboot 1. – Lázadók hajnala

Ebben a gyorsléptékű, disztópikus, izgalmas regényben, amely biztosan felkelti Az Éhezők Viadala, A Legenda és A Beavatott rajongóinak figyelmét, egy 17 éves lány újjáélesztettként tér vissza a halálból. Kiképzik elit katonának, és arra kényszerítik, hogy harcoljon… mindaddig, amíg olyan parancsot nem kap, aminek nem engedelmeskedhet. 
Amikor Wren Conolly 5 évvel ezelőtt meghalt, mindössze 178 perc után tudták újjáéleszteni. Most ő az egyik leghalálosabb újjáélesztett mind közül… nem úgy, mint újonca, Callum 22, aki úgyszólván még mindig ember. Ahogyan Wren próbálja megtanítani Callumnak hogy hogyan legyen jó katona, a fiú reményteli mosolya átjut a védekezésén. Sajnálatosan Callum nagy szíve túl nagy felelősséget jelent, és Wren azt a parancsot kapja, hogy végezzen vele. Hogy Wren megmentse a fiút, mindent kockára kell tennie.

Kiadó: Maxim
Várható: 2016. április 28.
Műfaj: disztópia
Miért várom: Ez az a könyv, ami már legalább két ilyen bejegyzésemben is szerepelt, de remélem, ez az utolsó, amiben csak sóvárgok utána. Annyit tologatták már a megjelenését, hogy lassan el sem hiszem, hogy valaha is kiadják. Mindenesetre, ha mégis, akkor tuti lecsapok rá! Okokat meg nem mondanék, mivel már sokszor leírtam. 


Kendall Kulper  A tenger boszorkánya

Egy elsöprő erejű történelmi romantikus történet, amely során egy boszorkány előre látja meggyilkolását, és egyetlen egy fiú van, aki segíthet neki megváltoztatni a jövőt. 
A 16 éves Avery Roe el akarja foglalni jogos helyét Prince Island-en, bűbájai segítségével boszorkányként ő védené meg a sziget bálnavadászait a tengeren, édesanyja viszont arra kényszerítené, hogy a mindig jó jellemű és tiszteletreméltó, ámde varázstalan világban éljen. Amikor Avery egy álmában meglátja saját halálát, tudja, hogy fogytán van az ideje, fel kell fedeznie varázserejét és meg kell mentenie saját életét. 

Avery nem várt szövetségesre lel a tetovált fiúban, Tane-ben, a tengerészben, akinek megvan saját, különleges varázsereje, amely oly módon segíti a lányt, ahogyan sosem várta volna. Boszorkánnyá válása talán megakadályozhatja halálát, azonban a lány rájön, hogy varázsereje olyan áldozatot követel, amire sosem volt felkészülve.

Kiadó: Maxim
Várható: 2016. április 28.
Műfaj: történelmi romantikus
Miért várom: A borítója csodaszép, és a fülszövege is megkapó. Csak azt remélem, hogy hoz valami újat a többi YA-hoz képest.  


KÖNYVMOLYKÉPZŐ


Brigid Kemmerer – Elementálok 3. – Spirit – Szellem

Hunter Garrity csak azt szeretné, ha békén hagynák. A saját kárán tanulta meg, hogy nem mindennapi képességeiért súlyos árat kell fizetnie. És úgy tűnik, nem engedhet meg magának egyetlen szövetségest sem.
Fuldoklik az ellenséges indulatokban. A nagyapja, akinek viszket a tenyere, ha csak ránéz.
A Merrick fiúk, akik azt hiszik, hogy elárulta őket.
Calla, ez az ármánykodó őrült, aki csalinak akarja használni őt.
És ott van Kate Sullivan, az új lány az osztályban. Ő nem ellenséges. Kate merész. Vicces. Szexi. De ő is forral valamit.
Ahogy az elvileg titkos erők felszínre törnek mindenütt, amerre csak jár, Hunter rájön, hogy valami szörnyűség fog történni. De ahhoz, hogy megtudja, mi vár rá, találnia kell valakit, akiben megbízhat…

Kiadó: Könyvmolyképző
Várható: Elit megjelenés - 2016. április 21.
Műfaj: paranormális, fantasy
Miért várom: Már az első részénél a szívembe zártam a szereplőket, és bevallom, nagyon régóta várok erre a részre, szóval ha le is kell mondanom néhány könyvről erről a listáról, az biztosan nem ez lesz.


ATHENAEUM


Norbert Winney – Sárkányok, farkasok és almák

Kalandok Óperencián innen és túl
A sorozat első kötetében Vízfüttyő Loson három kalandját izgulhatjuk végig.

Közhírré tétetik! Aki megmenti a királylányt a sárkánytól, elnyeri a kezét és a fele királyságot! Az árva, nincstelen kamasz is nekivág, de előtte még Füzesújmajor rangidős boszorkányát is ki kell cseleznie.

Losont, a hivatásos kalandort Vholkográdba szólítja küldetése, s egy titokzatos boszorkány farkasemberré változtatja. Csak akkor törik meg az átok, ha legyőzi a farkasok úrnőjét.

Tanofil király kérésére Loson egy üvegcipellőt helyez el a Halál birodalmában. Amikor visszatér az erdőrengetegbe, nemcsak a Halál várja, hanem Hórózsa királylányt is meg kell mentenie.

Kiadó: Athenaeum Kiadó
Várható: 2016. május 16.
Műfaj: fantasy
Miért várom: Első pillantásra beleszerettem a borítóba, bár a fülszöveg alapján még nem tudom, mire is számíthatok, de bátran állok elébe!


AGAVE


Nick Cutter – A falka

Tim Riggs cserkészparancsnok minden évben egyszer útra kel egy cserkészcsapattal – úgynevezett falkával – a kanadai vadonba. A Falstaff-szigeten töltendő három napos táborozás, hegymászás és túlélési ismeretek elsajátítása nem csak számára, de a fiatal cserkészeknek is az igazi nyaralást jelenti. Mégis, sehogy sem tud szabadulni az érzéstől, hogy ez az év valamiért más lesz, mint a többi. Valami várni fog rájuk a sötétben. Valami végtelenül gonosz…
Éjszaka érkezik hozzájuk. Ijesztően vékony, zavarbaejtően sápadt és telhetetlenül éhes. Egy kimondhatatlan gyötrelmektől szenvedő férfi, szervezetében valami titokzatos szörnyűséggel, ami gyorsabban terjed a félelemnél. A szárazföldtől elvágva a csapatnak olyan borzalmakkal kell szembenéznie, amelyhez foghatót a tábortűz körül elmesélt legrémisztőbb történetekben sem tudtak volna kitalálni. A túléléshez meg kell küzdeniük a félelmeikkel, a tomboló elemekkel… és végül egymással is.
Nick Cutter részben A legyek urát, részben a 28 nappal későbbet idéző, magával ragadó és feszes tempójú regénye egyenesen a rettegés legmélyére taszít, a sötétség szívébe, ahol a félelem uralkodik a józan ész felett.
„A frászt hozta rám, le sem tudtam tenni. Igazi horror a legjobb fajtából.” 

Stephen King

Kiadó: Agave
Várható: 2016. április 19.
Műfaj: horror
Miért várom: Szeretem a horrort, és az, hogy a 28 nappal későbbhöz hasonlították, és képes volt még Stephen Kinget is megijeszteni, elég ahhoz, hogy tudjam, ez a könyv nekem való.


GABO


Naomi Novik – Rengeteg

Agnyeska szereti csendes faluját a völgyben, az erdőket és a csillogó folyót. Kis világának peremén túl azonban a gonosz varázslattól sötétlő Rengeteg burjánzik, melynek árnyéka a lány életére is rávetül.
Népét egy szigorú varázsló oltalmazza a Rengeteg hatalmától, a Sárkányként ismert mágus azonban szörnyű árat követel a segítségéért: tízévente egy hajadont. Ahogy közeleg a kiválasztás ideje, Agnyeska félelme egyre nő, mert tudja, hogy legjobb barátnőjére, a szépséges és bátor Kasjára fog esni a Sárkány választása, és senki sem mentheti meg a rá váró rettenetes sorstól.
Amikor azonban a Sárkány eljön, nem Kasja lesz az, akit elragad.
„A Rengetegben minden megvan, amit Novik írásaiban szeretek, és ráadásnak némi óvilági mágia és a sötét tündérmesék zamata.” Patrick Rothfuss, A szél neve szerzője

„Vad, pezsdítő és mélyen, sötéten mágikus. Azonnal a klasszikusok közt a helye.” Lev Grossman, A varázslók szerzője

Kiadó: Gabo
Várható: 2016. április 20.
Műfaj: high fantasy
Miért várom: Kicsit meseszerű, kicsit sejtelmes a fülszöveg, de talán épp ezért akadt meg a szemem rajta. No, nem a borító miatt, mert az egy cseppet sem tetszik.


21. SZÁZAD


William R. Forstchen – Egy másodperccel később

Terrortámadás éri az Amerikai Egyesült Államokat, mégpedig az egyik legrettegettebb módon, az elektromágneses hullámot (EMP) gerjesztő, pusztító fegyverrel. 
Egy háború, melyet egyetlen másodperc alatt elveszít Amerika, egy háború, mely a középkorba robbantja vissza a világ legerősebb országát. Nincs áram, nincs kommunikáció, leállt a közlekedés, fogyóban a gyógyszerek, őrjöngő bandák uralják az országot, az emberek éheznek és a túlélésért küzdenek. Mit tehet ebben a helyzetben egy volt katona, aki meg akarja menteni a családját, a hazáját, ha úgy tetszik, a modern civilizációt?
Az amerikai Kongresszus folyosóin már megjelenése előtt úgy emlegették a regényt, mint az apokaliptikus thrillert, melyet minden amerikainak el kell olvasnia. A történetet a Pentagonban is reálisnak nevezték, a fegyvert pedig úgy tartják számon, mint amely egyetlen pillanat alatt térdre kényszerítheti az Egyesült Államokat.

Kiadó: 21. Század
Várható: 2016. május 16.
Műfaj: posztapokaliptikus, thriller
Miért várom: Mint azt már mondtam, nagyon szeretem mind a thrillereket, mind a posztapokaliptikus regényeket. Az pedig csak a hab a tortán, hogy a kedvenc témámmal áll elő a fülszöveg, az elektromosság megszűnésével! Májusban biztosan olvasni fogom!


Mint látjátok, szép hosszú lett a kívánságlistám, 
pedig biztosan találnék még párat, ha lenne bátorságom tovább 
nézelődni az új megjelenések között, de már így is kénytelen leszek lemondani néhányról. Remélem, ti is találtok köztük olyat, ami felkeltette az érdeklődéseteket, ha így van, akkor áruljátok el, melyik könyveket várjátok a legjobban idén tavasszal?


5 megjegyzés:

Bea írta...

Hűha! Szép lista! És nem rövid. :D Kívánom, hogy sikerüljön mindet beszerezned! :) Bea

Ladybird írta...

Köszönöm! :) Igyekszem majd beszerezni, amennyit csak lehet! És a ti kívánságlistátokra milyen szépségek kerülnek?

Bea írta...

Mi sajnos nem tudunk a Könyvfesztiválon részt venni, de a mi kívánságlistánk is nagyon hosszú. :) Igyekszünk frissen megjelent és régi könyveket egyaránt olvasni, a molyos kívánságlistánkra és várólistánkra végeláthatatlanul sok könyvet odapakoltunk. :)

Unknown írta...

Remélem sikerült beszerezned Az Arató Halált, de ha nem, akkor írj a dornyeikonyvek@gmail.com -ra, és küldök egy tiszteletpéldányt. És nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy tetszett. Üdv, Dörnyei Kálmán

Ladybird írta...

Szia! Hűha, ez nagyon kedves tőled, köszönöm! Közben már beszereztem, csak egy kicsit el vagyok havazva... De amint lehet, sort kerítek rá, és írok róla. Majd küldök linket a bejegyzésről. :)

Megjegyzés küldése