2016. február 18. | By: Ladybird

Blog Tour – Jodi Linton – The Dirty Sinners MC 1. – Rebel Love



Mint a motoros klubbokról szóló könyvek nagy rajongója, amint megláttam a könyv fülszövegét, azonnal felkeltette az érdeklődésem, mivel nagyon izgalmasan hangzott, hogy ezúttal egy nő áll egy motoros klub élén...Ám nem igazán azt kaptam, amire számítottam... Hogy miért? Azt mindjárt elárulom!




Jodi Linton – The Dirty Sinners MC 1. – Rebel Love


She wants revenge... 

The Dirty Sinners Motorcycle Club is Em Connors's only family, but she's ready to risk everything--both her club and her life--for vengeance. Ten months ago, she was brutally attacked and her lover gunned down by a rival gang member. Now, she's using her position as the Dirty Sinners president to track down the truth and exact her revenge. 

He'll risk it all... 

With his partner murdered by a local motorcycle gang, Houston police officer Cade Jackson jumps at the chance to go back undercover and bring down the woman the department calls the Motorcycle Princess. But the sexy-as-hell leader awakens a hunger in Cade. Dark desires run deep--and he intends on teaching Em exactly how dirty he can be. But when his cover is blown, Cade must choose to uphold the law or protect the woman he's grown to love...by going rogue.

Az alaptörténet egyáltalán nem szokványos, a Dirty Sinners Motoros Klub vezetője halálakor huszonéves lányára hagyja a klubot. Em Connors pedig próbál megfelelni a feladatnak, ám motoros nehézfiúk dolgait igazgatni nem egyszerű feladat, még szerencse, hogy a helyettese, Logan mindenben a segítségére van. Erre pedig, mint kiderül, nagy szüksége van a lánynak, mivel egyáltalán nem az a badass csajszi, akinek hiszi magát. Ez pedig csak fokozódik, amikor Em beleszeret egy beépített zsaruba, Wesbe. A férfi pontosan azt kínálja a lánynak, amire az vágyik, a szabadságot. Elhatározzák, hogy összeházasodnak, és maguk mögött tudják a klubot, ám ennek sokan nem örülnek, így nem is csoda, hogy hamarosan valaki megöli a férfit, és ezzel együtt Em minden reményét a változásra. Ettől kezdve csak egyetlen dolog vezérli a lányt, hogy megtalálja szerelme gyilkosát és bosszút álljon a haláláért. 
Tíz hónappal Wes halála után a rendőrfőnök úgy dönt, újabb beépített rendőrt küld a Dirty Sinnersbe. Cade Jacksonnak nem ez az első beépülése, ám ezúttal nagyobb a tét, ugyanis a saját társa halálának ügyében nyomoz, és az elsőszámú gyanúsított nem más, mint a motoros klub szexi vezetője, Em Connors...




Ennyi lenne röviden a történet, a többit pedig a romantikus regények szerelmesei már könnyedén kitalálhatják, ugyanis nem sok fordulatot rejt a Rebel Love. Nem mondom, hogy nem volt olyan, amin meglepődtem, de nagy általánosságban ugyanazokkal a klisékkel találkoztam a regényben, amiket már megszoktunk ebben a műfajban. Úgy mint instant szerelem, bűntudattal küszködő főhősnő, aki azt hiszi, nem érdemli meg, hogy szeressék, kitartó férfi főhős, aki folyton ledobja a pólóját, csakhogy legyen mitől ájuldoznia a hősnőnek, és a szokásos szexuális húzások, amik a regény közepére már teljesen megőrítettek, ugyanis nagyon fárasztóak voltak! Tipikus egyet előre, kettőt hátra jelenetekkel volt tele az egész. Végre történt valami a két főhős között, aztán a lány persze visszakozott, mert hát ő gyászol, meg különben is, bosszút kell állnia Wes haláláért... Nem viccelek, ha azt mondom, egy idő után már a könyökömön jöttek ki ezek a közhelyek. Persze egy kis petting meg egy kis ez meg az simán belefért a dologba. A legidegesítőbb az volt, amikor együtt ebédelt Em és Cade, és a srác valami olyat tett, ami a lányt a volt szerelmére emlékeztette, erre jó romantikus főhőshöz méltón Em kirohant sírni a mosdóba, ahol, jé, micsoda meglepetés, hamarosan felbukkant Cade is. A nagy gyász azonban nem akadályozta meg abban a lányt, hogy ott a helyszínen elélvezzen a sráctól... Bizony, hát ennyire volt komoly ez a könyv!

Tulajdonképpen az alapok akár jók is lehettek volna, azonban a kivitelezés egyáltalán nem sikerült jól. Em egy kicsit sem volt kemény csajszi, már azon kívül, hogy bőrnacit hordott, a történet nagy részében egy szöszi barbi baba jelent meg lelki szemeim előtt, pedig elvileg egy sötét hajú, kemény csaj volt. Viszont a viselkedése ezt folyton aláásta, összevissza játszadozott Cade-del, beszólogatott neki, de az is harmatgyenge volt. Legtöbbször a bosszúról is csak szövegelt, de nem sokat tett ennek érdekében. Nem is értem, hogyan fogadhatták el a motoros klub tagjai vezetőjüknek, mivel semmi, de semmi nem volt benne, ami jó vezetővé tette volna. Értem én, hogy csupán megörökölte ezt a kicsit sem vágyott posztot, de ez nem magyarázta, miért is hajt neki fejet mindenki... És azt sem, hogy miért hitte az írónő, hogy ennyi elég ahhoz, hogy keménynek tűnjön a főhőse.




Cade Jacksonnal is voltak problémáim, pedig általában elnézőbb vagyok a helyes pasikkal. Itt azonban egyszerűen nem tudtam elsiklani a tény felett, hogy amit ő nyomozásnak tartott, az nem volt több egy ovis próbálkozásánál. A beépülés érdekében nem tett semmit, egyszerűen csak megjelent a klubnál, azonnal Em Connors-szal akart találkozni, és a klub tagjai természetesen elé is vezették, és körülbelül két percen belül már fel is vették ideiglenesen szerelőnek a műhelyükbe. Nem néztek utána, nem kérdezgették, nem kellett, hogy bárki is beajánlja, már benn is volt. És mit tesz ez az okos nyomozó, miután felvették? Kikezd a motoros klub vezetőjével, aki ha első szóra nem is, de másodikra már fel is pattan a srác mögé a motorra... Egy motoros klub vezetője... hátizsák lesz a srác mögött. Ez most komoly? 
És persze a nagy nyomozó el is kezdi a lány faggatását, mert a profik így csinálják, nem, nem próbál meg beilleszkedni, nem akarja kiérdemelni a bizalmat, csak belecsap a lecsóba, és várja, hogy az ölébe pottyanjon az igazság. A főnöke pedig... Hát, egy hét után el is kapja, és jól megszorongatja, amiért még nem hozott eredményt a nyomozás... Komolyan mondom, kiakadtam ennél a pontnál (is).

Sajnáltam az egész történetet, de ez bizony nem volt elég meggyőző a számomra, olyannyira elrugaszkodott a valóságtól, ami mellett már nem tudtam elmenni szó nélkül... Persze tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok egy romantikus alkat, éppen ezért talán, ami nálam kiverte a biztosítékot, egy vérbeli romantikust nem tántorítana el ettől a történettől, így azoknak ajánlom, akik szerették Molly McAdams, Rachel Van Dyken és Lacey Weatherford regényeit. Nekik ajánlom a beleolvasót is!



Excerpt:


He brushed a callused thumb on her cheek and smiled. “Go for a ride with me.”

“You’re crazy if you think I’m getting on that bike with you.” Hopping on the back of a bike with a drunk biker was plain dumb.

“Got an aversion to the guy taking the lead, sweetheart?” God, he was attractive. She found herself wanting him to kiss her. Hard. His hand curved casually around her neck as he angled his body closer and pulled her into him. “How about you hear me out first?” He winked, and the spell she was under deepened. “Then let’s talk about that kiss a little further.”

Apparently, besides tempting her beyond repair, this broad-chested guy was damn full of himself. “You seriously have one hell of a head on those shoulders. Listen, and listen closely, Cade. There will be no more kissing, touching, or spontaneous make-out sessions between us. Understand?” 

His tense gaze fixed on her flushed face. The position of their bodies created a welcomed friction, and when she opened her mouth to speak, his fingers flew up to touch her lips, silencing her rebuttal. “Shush.” He leaned in slowly and pressed his mouth at her ear. “Some of the men in this club aren’t too fond of having a chick run the show.”

She had to laugh at his comment. “You think that’s new to me?”
“Explain then how a club president stays alive when her men are gunning to unseat her.”

“For sake of curiosity, who might we be talking about?” she asked, knowing it could be any Sinner, even Logan, vying to take her place at the head of the table.

Cade grunted. “Hammer.”

The accusation made sense. She’d known for a while Hammer’s discomfort with having a woman control the show but wasn’t aware that he spoke so openly about his annoyance to her holding the president patch.

She tried to scoot out from underneath his arms. “Thanks for the heads-up. Now if you’ll excuse me, I’m going to leave and give you and your big ego some space.”

He curled a hand around her elbow and yanked her possessively up against his muscular chest, his lips pressed at her earlobe, and then he tugged on a bite. “Only a foolish man would let you just walk away.” Hot breath skated down the side of her cheek, and the proprietary way he held her body made her knees buckle under the pressure of his mouth on her skin. “And one thing I’m not, Em, is a fool…because only a foolish man wouldn’t fight for you.”

She let out an amusing laugh. “Kissing you is more trouble than it’s worth.”

“My memory is so much fonder.” Her head fell to the side, and he took it to his advantage, nipping and sucking on her neck. “You are worth all the trouble it’ll bring me to kiss you again. I need that kiss. I need you. Just you, Em.”


She licked her wet lips. “Something tells me this is going to be that kind of bad you mentioned being so damn good.”


Ezúttal egy Amazon ajándékkártyát nyerhettek, ha játszotok velünk!


a Rafflecopter giveaway


Author Bio:


Jodi Linton is the author of the Deputy Laney Briggs Series and the Dirty Sinners Motorcycle Club. She lives in Texas with her husband and two kids. When she's not writing about sassy females and dirty talking heroes, she enjoys long walks and family time down at the river. 

www.jodilinton.com

For exclusive content to Jodi Linton's books join the Pink Pistol Readers! 
https://www.facebook.com/groups/PistolPinkReaders/

Author Email: jodilinton30@gmail.com
Author Website: www.jodilinton.com
Author Instagram: https://www.instagram.com/jodi_linton_author_/
Author Twitter: @JodiLinton1
Author Facebook: https://www.facebook.com/JodiLintonAuthor/
Author Goodreads: https://www.goodreads.com/author/show/7912388.Jodi_Linton

Newsletter: http://eepurl.com/IYFQz






0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése