2015. július 3. | By: Unknown

Vakáció Book TagA Kis Könyves Bloggerekkel újabb TAG-gel örvendeztetünk meg titeket és persze magunkat. A TAG- forrása itt megtalálható.
Szeretjük a TAG-eket. De ezt szerintem már sokszor hangoztattuk. :)
Szeretem a nyarat. Igaz a kedvenc évszakom a tavasz, de a nyár se marad le sokkal mögötte. Nyáron egy kicsivel több idő jut a pihenésre és a lazításra és az olvasásra. Persze mindig szeretek olvasni, de ilyenkor egy hangyányit több időm jut rá és ezt ki is használom. :)
És most jöjjenek a kérdések.

1.  Másmilyen hangulatú könyveket olvasol nyáron, mint a többi évszakban?

Az, hogy éppen mit olvasok, nagyrészt a kedvemtől függ, nem az évszaktól. Általában disztópiás, poszt-apokaliptikus és fantasy könyvet olvasok. Persze hébe-hóba egy kettő YA vagy NA is bekerül a repertoáromba.2. Melyik könyv szereplővel nyaralnál szívesen együtt?

Piszokság, hogy csak egyet lehet választani, mert rengeteget tudnék felsorolni.  Azt hiszem most Will-t vinném Masque of the Red Death című könyvéből, mert az a srác lekötne az biztos. ;)


3. Egy nyári hangulatú könyvborító?


4. Egy könyv, aminek címében szerepel az, hogy vakáció?

Marian Keyes - Rachel vakációja. A könyv romantikusnak van feltűntetve, de én nem mondanám annak. Annak ellenére, hogy elég komoly témát boncolgat, sokszor nagyon jót lehet nevetni rajta.


5. Képzeld el, hogy a tengerparton ülsz, csodás az idő. Mit olvasol éppen? 

Most épp Josh Malerman - Madarak a dobozban című könyvét olvasom, így csak ezt tudnám mondani. Annyira beszippantott, hogy amíg nem végzek vele, nem kezdek bele más könyvbe, mert nem hagy nyugodni. Tudni akarom a folytatást.


6. Egy kékszínű borító - ég, tenger?

7. Egy sárga színű borító - homok, nap?


8. Kivel mennél el egy pörgős hawaii buliba?

Hát, akárhogy is gondolkodom, nem tudok kit mondani. Általában nem a bulin jár az eszem, így azt hiszem ezt passzolom. 


9. Egy dal, amiről a vakáció jut eszedbe?


Egyik nagy kedvencem. A szám címe stílusosan Summer. :)10. Hány könyvet tervezel elolvasni a vakáció alatt?

Amennyit csak bírok. Nincs megállás addig, amíg ki nem fekszem már a sok olvasástól, mert ez az én jutalmam. Legalábbis a vizsgák alatt Ladybird mindig azzal bátorított, hogyha helyt álltam, akkor jöhet az olvasás mennyország. :)


10+1. Három kihívottad?


Most nem hívnék ki senkit. Aki szeretné, vigye nyugodtan a TAG-et.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése