2015. június 17. | By: Ladybird

Nyereményjáték - 3. hét - Jennifer Clement: Elveszett lányok országa





Elérkeztünk a Nyereményjátékunk utolsó hetéhez! Örülök, hogy olyan sokan részt vettetek az előzőben, éppen ezért egy kicsit át kellett gondolnom, melyik könyv is legyen az utolsó ebben a játékban, amiért játszhattok. Eredetileg egy könnyebb irodalmat szerettem volna felajánlani, de aztán... Valahogy Jennifer Clement különleges könyvére, az Elveszett lányok országára esett a választásom. Hosszú ideje ez volt a legérdekesebb könyv, ami a kezembe került.

Ahhoz, hogy részt vehessetek a játékban, most sem kell sok mindent tennetek, csatlakozzatok a Könyv Extrák facebook oldalához (ez fontos, mivel ezen sokan elvéreztek az előző fordulóban, nem elég csak meglátogatni, csatlakozni is kell, csak sajnos a Rafflecopter dobozban ezt a funkciót valamiért inaktiválták, de én mindig utánanézek), és válaszoljatok a megadott kérdésre. Persze mindezt a Rafflecopter dobozban a megfelelő helyen tegyétek. A kérdésre a válasz a könyvről írt értékelésemben megtalálható. Ha e kettőt megtettétek, akkor máris bekerültök a játékba és esélyesek lesztek a nyereményre.

A játék ezúttal egy kicsit rövidett ideig, 2015. június 17-től június 21. éjfélig tart. 

Ahogyan az az előző játékok esetében is, úgy most is csak Magyarországon belül tudom küldeni a nyereménykönyvet.

Újra csak arra szeretnék kérni mindenkit, hogy a szabályokat tartsa be, mert nagyon szomorú voltam, amikor az előző fordulóban 4 embert is ki kellett zárnom, akiket a random.org kisorsolt, mivel nem feleltek meg a feltételeknek.

Sok szerencsét mindenkinek!

a Rafflecopter giveaway


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése