2014. október 27. | By: KE Katica

Hírek a tengerentúlról - Kelley Armstrong és Nalini Singh is új könyvet ad ki
Kelley Armstrong új könyvvel jelentkezik - YA thriller személyiségzavarral


Kelley Armstrong, akit a The Summoning sorozata óta egyenesen imádok, a napokban bejelentette, hogy új könyvet készül kiadni. A téma nem igazán hétköznapi, egy YA thriller, ami egy mentális problémákkal küszködő emberről szól. Akit, hogy segítsenek rajta egy csoportterápiás táborba visznek.

Az írónő már nagyon szeretett volna írni a témáról, mivel pszichológiai tanulmányokat is folytatott, valamint a barátai és a családja körében is vannak olyanok, akik ilyen problémákkal küzdenek. A főszereplő egy traumatikus élmény hatására (túszul ejtették) szorongással, depresszióval és skizofréniával küzd, egészen pontosan Borderline PTSD-vel.

Mivel jelenleg más fontosabb munkái is vannak, a könyv csak 2015 végén vagy 2016 elején fog megjelenni, már azt is tudja, hogy első körben hol, melyik kiadónál. 


Nalini Singh újabb könyvvel jelentkezik novemberbenAz Angyali vadász sorozat 7. részével, amiben visszatér a vámpírvadász Ashwini és a vámpír Janvier. Róluk szó volt már az Angels’ Pawn novellában, valamint az Angyali szárnyalás című novelláskönyvben.
0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése